2011. július 21., csütörtök

Tatarek Rezső

A héten Tatarek Rezső (Rezsi) ingyenesen letölthető Formabontók című anyagát próbáltam ki. Fel kell iratkozni a hírlevélre - én eddig egyet sem kaptam - és utána le lehet tölteni 10 darab 10 perces átmozgató - egy-két testrészre koncentráló tornát, valamint 1 darab 60 perces fullosat.

Az edzést négyen mutatják be (Rezsi, Kati, Zsolt és Gábor), a bemelegítés minden edzéssor elején megegyezik, hogy könnyebben megjegyezhető legyen. A torna nagyon jól átmozgat, véleményem szerint elég nehéz, vannak olyan gyakorlatok, amiket (még) nem tudok megcsinálni és a derekamat is eléggé éreztem másnap. :)

A Vital TV műsorújságában megtaláltam, hogy még most is szerepel műsoron a Formabontók. Tatarek Rezső mellett megtalálható még Béres Alexandra, Rubint Réka és Schobert Norbert is.

Innen tudjátok letölteni a tornákat: http://tatarekrezso.hu/formabontok/index2.php

Kedd (07.05.): első 5 darab 10 perces rész - az első részben sajnos el van csúszva a kép a hanghoz képest

Szerda (07.06.): második 5 darab 10 perces rész

Péntek (07.08): 60 perces torna

A hétvégét és a rákövetkező hetet Budapesten, illetve Prágában töltöttük, így nem volt alkalmam tornázni. Bár azért Prágában jó sokat sétáltunk. :)

Tatarek Rezső: Formabontók

9 megjegyzés:

  1. szia!!Valamiért nem sikerül letöltenem egyik videóját sem.Tudsz segíteni??

    VálaszTörlés
  2. Szia Sütike!
    Megadtad az oldalon az e-mail címedet?
    Utána elvileg mennie kéne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!

      Igen,de csak pörög nem csinál semmit.Lehet,hogy frissítik az oldalt??Mert a letöltésnél azt írja ki,hogy feltöltés alatt..Vagy csak én vagyok béna.Pedig most nagyon erre szeretnék tornázni...

      Törlés
  3. Megnéztem most, nekem engedi letölteni.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Tudnál nekem segíteni, le szerettem volna tölteni a videókat, de nem csinál semmit, a böngésző betölti de letöltés nem indul tudnál nekem segíteni? Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Kipróbáltam most próbából az első videóval, nekem gond nélkül letöltötte.

    VálaszTörlés
  6. Szia! Hát megpróbáltam többször is de semmi. Az számít hogy milyen böngészőből nyitom meg?

    VálaszTörlés
  7. Végre sikerült! :D Én Google Chrome-ot használok, az nem tölti le de az Internet Explorer igeeen. Kis segítség ha másnak is problémát okozott a letöltés! További szép napot! Andi

    VálaszTörlés