2011. április 4., hétfő

Béres Alexandra: Menni fog! + Fitbalance 2011 - 2011. április 4. (hétfő)

Ismét a pénteki Béres Alexandra: Menni fog! című DVD-jét vettem elő.
Megcsináltam az extra farizmot és a nyújtást is, kár hogy az extra részek feladatai nem pontosan voltak beleillesztve a torna menetébe, így volt közben feladat ismétlés és többször volt nyújtás is. :)
Ma jobban ment a torna, még a súlyzós rész is. Lehet, hogy a ma először kipróbált L-Carnitin - torna előtt 1 órával 2 darab 500 mg-os kapszula -  miatt, de lehet, hogy csak a  placebó hatás érvényesült. :D

Szeretnék egy újabb programot ajánlani Nektek:
 Kellogg's - Bahlsen Fitbalance Aréna 2011

Időpont: 2011. május 8. (vasárnap)
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna



"A FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness , valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre. 2006-óta, immár a 12.! FitBalance eseményen vagyunk túl, amelyeken  nagy örömünkre több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! Mi sem igazolja ezt jobban, hogy már harmadik alkalommal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek. Az eseményen 7 színpad a legnevesebb prezenterek (30 oktató),  fitness, pilates, yoga, bodyART, step terem, R-Med Functional Training  Corner, Power Plate Stage, Zumba, Fitt Expo, Brutal Kis Challange, egészségügyi szűrések,stb…,  valamint, 140 Spinnner®  várja a sportolni vágyó érdeklődőket! Erdekesség, hogy a Fitbalance Aréna ad otthont az első zumba dalhoz készült videóklip forgatásnak, amiben természetesen minden jelenlévő részt vehet!  
A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Főnix Med Egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Újdonság, hogy Béres Alexandrát, valamint Katus Attilát, nem az óra tartó prezenterek között találjuk. Most első ízben lehetősége van minden résztvevőnek, hogy a rendezvényen személyes konzultáción vegyen részt  a két sztár edzővel! Először csatlakozik be az esemény programjába szervesen a fitness, mint versenysport. Ezúttal a hivatalos IFBB Testépítő és Fitness Magyar Kupa is részét képezi a programoknak, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi  eseménynek.  A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a  korlátlan ásványvíz fogyasztást, valamint a kétféle ebédet, amit a belépő ára tartalmaz."

Fitbalance Spot 2011

10 megjegyzés:

  1. Ott a helyem! Már a jegyet is megvettem, irány az Aréna!

    Solya

    VálaszTörlés
  2. Régen RR-ra tornáztam, de azóta váltottam BA-ra és sokkal jobban bejön. Felváltva szoktam csinálni a DVD-ket, kardiómozgással kiegészítve.

    Tulipán

    VálaszTörlés
  3. Hétvégén mi is vettünk fehérjét és karnitint. A fehérjét egyelőre csak a férjem fogyasztja, én félek, hogy híznék tőle. Szerintetek?

    Szép napot mindenkinek!

    Jucus

    VálaszTörlés
  4. Szeretnék kipróbálni néhány számomra új dolgot - főleg a zumbát és a spinninget -, így ha időm engedi, akkor elnézek ide.

    Nikolett

    VálaszTörlés
  5. A Zumbát megnéztem én is... Csak csajok vannak... :)

    Szabi

    VálaszTörlés
  6. És beálltál közéjük? ;) :D

    VálaszTörlés
  7. Küldesz légyszi linket, honnan érdemes a karnitint beszerezni?

    Réka

    VálaszTörlés
  8. Német oldalon vettem, de ha így is érdekel, akkor küldjél egy e-mailt.

    VálaszTörlés
  9. Írtam, remélem megkaptad.

    Réka

    VálaszTörlés