2011. március 7., hétfő

Előzmények

Körülbelül január közepén kezdtem el újra mozogni, előtte éveken keresztül semmit sem csináltam kisebb fellángolásoktól eltekintve.

Heti 2-3 alkalommal járok edzőterembe, alkalmanként kb. 40-60 percet töltök el ott. Ebből is látszik, hogy milyen "edzett" vagyok. :D

Ide járok helyileg: http://www.bodyfit-karlsruhe.de/.



Az eddig használt gépek főként az ellipszis tréner, ezt követi a bicaj, és már a futógépre is rávettem magamat 2 alkalommal. :)

5 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon is büszke lehetsz magadra, hogy heti 2-3 x jársz kondizni és majdnem 1 órát vagy ott. Hidd el, nincs szükség órákra ahhoz, hogy egészséges légy és energikus. Szerintem csak az tölt órákat edzéssel, aki testtömeget akar növelni, vagyis testépítő, hiszen az erősítő gyakorlatok (szériák) között szünetet kell tartani, így tart ez a folyamat órákig :)
    Én magam is a kardio edzés híve vagyok, de az időtartam helyett inkább az intenzitást tartom fontosnak. Tehát váltogatom szakaszosan a megerőltető és a pihentető részeket. Azt mondják így lehet a legtöbb zsírt elégetni :)
    Ezzel a módszerrel akár fél óra alatt is nagyon el lehet fáradni..:)
    Csak ügyesen!

    VálaszTörlés
  2. Köszi a bíztatást, hasonlóan jókat kívánok Neked is! ;)
    Megfigyeltem még egy típust, hogy kik töltenek el sok időt az edzőteremben: felszállnak a bicajra/ellipszis trénerre/futópadra/erősítőgépre - tetszőlegesen behelyettesíthető bármi mással - egy könyvvel vagy újsággal és ott alszanak el. :) Majd vagy 3/4 órát vannak az öltözőben. Hát így is el lehet tölteni ott 2-3 órát és nem csináltak semmit, még csak egy izzadtságcsepp sincs a homlokukon. :)

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Gabi, ne add fel és legyél kitartó!

    VálaszTörlés
  4. elégedett lennék, ha akár hetente csak 1-2szer rá tudnám venni magamat a mozgásra, de nem megy, mindig győz a lustaság :(

    neked viszont sok kitartás kívánok céljaid eléréséhez

    VálaszTörlés
  5. Minden hétköznap este járok futni az erdőbe, hétvégén pedig erősítek gépeken.
    Nekem ez már életformámmá vált, hiányozna ha egy nap is kimaradna a mozgás.

    Jani

    VálaszTörlés